fredag 31 december 2010


Då var bordet dukat och vi väntar bara på gästerna. Vi blir inte så många som ni ser. Våra kompisar Rebecka och Anders kommer och vi ska äta gott förstås så det blir en lugn kväll.
Gott nytt år på er! Kram

tisdag 28 december 2010

Snabb jul







Oj oj oj vad fort julen gick....hann knappt blinka. Mysigt o slappt var det iallafall, med god mat. Tomten kom o alla barn var nöjda med klapparna. Känns lite trist att årets mysigaste dag är förbi. Men skönt att vi går mot ljusare tider. Nu vankas lite nyårsfirande och sen en lååång väntan på vår o sommar.





Kram Anna

torsdag 23 december 2010

Nu så!

Ett enda paket kvar i adventskalendern, julstrumporna väntar på sitt paket, granen är klädd och paketen ligger där under, till och med tomten har tittat förbi för att se att alla barn är snälla.
En riktigt god jul vill jag önska er alla!

Kram Anna









söndag 19 december 2010

Adventskalender




Skulle ha gjort det här inlägget för länge sedan men så blev det ju aldrig...
Så här ser barnens adventskalender iallafall ut i år. Sydde en enkel variant.... Inte den snyggaste men den rymmer paket och det är ju det viktigaste. Det ligger paket i varje ficka även om det inte ser ut så =)
Nu har jag jobb måndag o tisdag o sen är jag ledig fram till annandagen då vår rea drar igång. Ska bli skönt med lite julmys här hemma.
Kram Anna

måndag 13 december 2010

Julen är här!


För nu är granen på plats! Nu ska den bara få lite kulor mm på grenarna så blir det mysigt.
Det fick bli en köpt gran i år fast vi har en hel skog utanför..... Men dom flesta granarna var så ursliga.
Kram Anna