onsdag 27 april 2011

Rolig grej!



Om man har en gammal lampskärm som ligger o skräpar kan man göra som jag. Nu hade inte jag någon hemma så jag köpte en på "Solareturen" för 10 kr =)
Sen tar man bort allt tyg vilket var jobbigare än jag trodde. Men när det väl är borta är det bara att måla ramen i någon fin färg. Använde mig av hobbylack från Panduro.
Sen är den färdig! Min fick bli en ny taklampa i hallen.





Kram Anna





fredag 22 april 2011

Glad påsk!



Vilket underbart väder vi har! Nästan så det blir lite väl svettigt i solen så här när man är gravid....

Hoppas ni får en trevlig helg, själv ska jag jobba, fast jag har ju varit ledig 4 dagar nu så det är inte så synd om mig.


Glad påsk! Kram

onsdag 20 april 2011

Påskparad







Idag har det varit påskparad på barnens dagis. Det fick bli kycklingar som blev deras klädsel den här gången. Sydde mössor med tuppkam och så en varsin cape med lite fjädrar på. Lite simpelt men dom blev rätt söta tycker jag.

Helgen som gick var vi nere hos släkten i Halland. Självklart var den obligatoriska kusinbilden tvungen att tas och ni kan kanske förstå varför jag är tveksam på att bäbisen i magen skulle vara en tjej.....



Kram






onsdag 6 april 2011

Bilderna







Här kommer dom utlovade bilderna på vårt pysselskåp och det pyssel jag och E knåpade ihop igår. Dom första äggen är öppningsbara påskägg vi målat och satt band runt och dom andra är frigolitägg som ska hängas upp.

Är inte så förtjust i påskpynt direkt men det är ju kul att pyssla och ett litet påskfat till soffbordet.

Tyvärr är bilderna lite dåliga då jag blivit lat och tagit dom med mobilen....


Kram kram

tisdag 5 april 2011

Pysseldag!




Idag var mamman lite pysselsugen så vi tog en tur till Panduro. Där inhandlade vi lite av varje. Sen var det bara hem o pyssla på. Vi passade på när lill-prinsen sov.....

Fixade även iordning vårt "pysselskåp" som vi har i köket.

Bilder på pyssel o skåp kommer i morgon.


Kram Anna