torsdag 29 september 2011

Härlig dag!







Idag är min födelsedag och det har varit en härlig sådan. Riktigt sommarväder, så efter dagis tog jag med mig barnen och gick ner till stranden. Där hade vi lite mellanmål och lekte i strandkanten. Barnens strumpor o byxor åkte av och E gjorde även ett ofrivilligt dopp....

Har även idag fått det jag letat o längtat efter länge. Tack svärfar via R´s syster =)







Bild kommer en annan dag! Kram kram

fredag 23 september 2011

Fredagssmask!



Testade en ny maträtt idag och den var verkligen kanongod! Det var Kycklingkebab med stekt ris och varm dipsås. Första gången på länge som jag gör något som blir riktigt bra, men så var det inte så svårt heller....Tänkte jag skulle dela med mig av det. (Nu kollade jag precis receptet igen och inser att jag inte orkar skriva ner allt just nu....men om någon är intresserad och vill ha det så gör jag det ju naturligtvis =)


Ni får nöja er med en bild så länge!


Trevlig helg på er! Kram

måndag 19 september 2011

Myshörna






Fyndade en fotpall för en hundring via facebook. Den gick i samma gröna färg som pottskåpet jag köpte på Blocket. Det föll sig därför naturligt att dom skulle stå bredvid varandra. Ett fårskinn och en kudde på fotpallen så blev det en liten myshörna där man kan sitta o läsa och amma.


Kram

torsdag 15 september 2011

Canvas





Konstverk på hög nivå =) Vi samlade familjen på små canvastavlor. Kladdigt o kul! Smått men inte alltid så lätt....till slut satt dom i alla fall!


Kram kram

onsdag 14 september 2011

Första födelsedagen




I dag firade vi den första födelsedagen av 3 täta i familjen. Det var pappa R som fyllde idag. Testade att göra en glasstårta som jag aldrig gjort förut. Den blev mycket god och lite kul att se på oxå =)



Kram Anna

söndag 11 september 2011

Är med o tävlar!



Har hittat till en ny blogg som är så härlig! Jag älskade den direkt pga av hennes härliga smak för inredning. Vill oxå ha färg och mys. Titta gärna in hos Fjeldborg.



Just nu har hon en tävling där jag är med. Man kan vinna en jättesöt väska/börs.






Kram kram

onsdag 7 september 2011

Från oreda till ordning!

FÖRE:



EFTER:





Ursch vilket väder det är idag, hösten är verkligen här nu....


Har aldrig gillat vår hall man kommer in i från garaget. Men eftersom vi inte använde den så ofta i början spelade det inte så stor roll. Men nu använder vi ju nästan bara den ingången så då var det dags att göra något.

En kväll när jag nattade E fick jag en syn hur jag ville ha det så efter ett telefonsamtal och ett besök på Ikea så var hallen snart klar o mycket fräschare tycker jag. Nöjd! Tills vidare... =)


Kram Anna