tisdag 29 november 2011

Dop





Den 19 november hade vi ju dop för lilla J. Har haft lite annat o göra o inte hunnit skriva om det då bilderna luggit kvar i kameran....




Det var i allafall en solig lördag och allt gick bra. Hon skrek dock nästan hela tiden i kyrkan... Gör inte så mycket tycker jag, det var bara jobbigt att jag blev så himla varm och det blev jobbigt att hålla i henne då hon ändå skrek "minst" hos mig. Värme var nog anledningen till att hon gjorde det tror jag.

Annars gick allt enligt planen och folk verkade nöjda. J fick jättemycket fina presenter och det var väldigt trevligt men som vanligt skönt när det var över.

Vi hade en trevlig helg med R´s pappa, syster o bror med familjer inneboende hos oss. E o N var hellyckliga över lek med kusinerna hela helgen. E var dock lite fundersam över varför äldsta kusinen inte ville komma....

Bilderna från själva dopet ligger på pappas dator så ni får nöja er med lite "före"-bilder =)

Kram Anna

söndag 27 november 2011

Till en prinsessa











När jag väntade N köpte jag en sådan söt galge i tron att det KANSKE var en tjej....men det var det ju inte.

Nu när J kommit tyckte jag det skulle vara synd att alla hennes fina klänningar skulle ligga i en låda när de inte används. Därför frågade jag min pappa om han inte kunde bygga en klädställning och det kunde han ju förstås!

Så nu står den där och väntar på att det ska fyllas på med fler klänningar, vilket inte är så svårt =) Pärlgalgen som blivit till några fler kommer från Lisbeth Dahl.


Helgen som gått har J och jag varit o haft en tjejhelg hos mina kompisar i Nyköping. Mycket trevligt med fniss, god mat och lite shopping. Det tackar vi för!


Kram Anna

söndag 13 november 2011

Pappornas dag






Ja idag har vi firat papporna på deras dag med lite god mat och en tårta på det.

Efter det blev det en frisk långpromenad och sen mest mys.



Ha en bra vecka! Kram

torsdag 10 november 2011

Ytterligare en tapet







Ja då har det kommit upp ytterligare lite tapet i vårt hus. Den här gången på en del av köksväggen. Tyckte det var alldeles för vitt där och ville ha lite färg för att det vita skåpet ska komma fram lite mer. Valet föll på Boråstapeters blå/turkosa med vita prickar från Bohéme. Lagom med färg och lagom med mönster.


Kram kram





fredag 4 november 2011

Limpan




Idag blir han 18 år vår älskade Linus även kallad Limpan! Det trodde vi inte för 3 månader sedan att han skulle överleva fram till sin 18-årsdag....Men nu 1,5 kg tyngre katt är han still going strong och det är vi så glada över.

Så grattis vår älsklings-limpa!


Kram Anna

tisdag 1 november 2011

Berömda mössan



Tre Elias, tre Noah eller kanske tre Juni...? Var ju tvungen att ta den obligatoriska mössbilden även på Juni och inser att dom är allt bra lika varandra alla tre.

Kram Anna