onsdag 2 juli 2008

Golv

Oj oj oj! Nu är det många val inför huset som ska göras...

Just nu är vi väl mest i kakel o klinkers-valen o det är verkligen inte lätt. Eftersom vi har ett stort badrum, en gäst-toalett och en toalett vid garaget så är det en hel del att bestämma bara till det. Toan vid garaget är ju dock inte så jätteviktig och ska väl inte läggas ner allt för mycket pengar på men man vill ju ändå att det ska se bra ut.

För tillfället håller min pappa på att sätta i fönster eftersom väggarna nu är färdigspacklade på insidan. Det är riktigt kul när dom kommer på plats för då ser det mer ut som ett riktigt hus.
När vi var runt i olika butiker häromdagen hittade vi ett golv som är intressant. R har sett det förut o tycker det är snyggt. Jag var ju inte sen att haka på eftersom det ser lite gammalt ut o det är det jag tycker om. Det är rätt mycket kvistar i det men det är ju det som gör att det blir lite charmigt. Har kollat på ett annat utan kvistar men det ser så nytt o perfekt ut....

Det här är även bredare plankor och det är snyggt tycker jag. Gillar inte 3-stav som ligger i alla nybyggda hus.
Vore kul att få lite kommentarer vad ni tycker, vi är nog rätt bestämda att det blir det här iallafall.

Den ensamma plankan till höger är den vi kollade först som inte har några kvisthål.
Kvisthålen har på bilden hamnat bredvid varandra, så blir det ju inte när man sen lägger golvet. Det ser lite knasigt ut... =) Har även kommit en del grått damm i springorna o kvisthålen men det får man bortse från.


Vad tycker ni om golvet??


Kramar Anna

2 kommentarer:

Tanja sa...

Jättesnyggt golv! Håller med dig att trestavsgolv börjar bli trist. Vill också ha sånt som ni har tittat på... Nu ska ju inte vi köpa golv på ett bra tag, hus först. Men ändå. Får man fråga hur mycket det kostar?

Nu drar vi på bröllop!

Kram

Nina sa...

Hmm.. jag gillar båda golven.. men kvistar är ju lite charmigt kanske =) Kan tänka mig vilken beslutsångest du har över allt *haha* (dagens i-landsproblem)
Stämplarna beställer jag oftast på nätet från olika sidor =) Säg till om du vill ha lite tips på bra sidor så mailar jag det.. Skriver upp att ni kommer när ni kommer så vi är hemma =) *ler* Kram kram