måndag 29 september 2008

Första stegen.....

....tog lilla E igår, med endast 3 dagar kvar till 1-årsdagen o gissa om han såg lycklig ut?
En stolt mamma blev ju oxå förstås lycklig och vi skrattade tillsammans. Det var bara 5-6 steg men oj så viktiga ändå.
Idag har det inte blivit mer än 2 st men han fortsätter öva.


I dag är min födelsedag o jag har spenderat den med flyttstädning av vår lägenhet. Roligare saker kan man ju göra men nu är det snart färdigt iallafall.

Huset är klart om ca 2-3 veckor o under tiden bor vi hos mina föräldrar.

I morgon återstår den sista städningen o sen är det förberedelser inför E´s stora dag på torsdag.


Mamma du glömmer väl inte oss...?


Kram kram

söndag 21 september 2008

Flytt

Nu börjar det närma sig flytt! 1 oktober går flyttlasset men än är inte huset klart riktigt så det dröjer väl ett par veckor till. Under tiden får vi husera hos mina föräldrar.

Här kommer lite nytagna bilder!



R arbetar hårt!



Golvlist


Föråd



"Garage-toa"


Tvättstuga med lite prylar....


Kök




Vardagsrum



Gäst-toa


Sovrum



E´s rum



Badrummet



Duschen


Ha det gott! Kram Anna













söndag 14 september 2008

På hemmaplan!




Ja då var London avklarat då! Det gick snabbt men var väldigt trevligt o vi hann med mycket på bara några få dagar. Det var intensivt och man var lite sliten när man kom hem men det var det värt!


Tänk vad det kan göra att få åka bort några dagar. Mitt innan borttappade tålamod har kommit tillbaka och saker som E kunde göra innan och som drev mig till vansinne tar man nu bara med ett leende på läpparna. =)

Men det är ju inte så konstigt att man tappar tålamodet. Vi har nu "gått o trampat" på varandra i ganska exakt ett år så då kan det behövas att man får vara ifrån varandra lite-för att kunna vara en bra mamma.

Annars börjar det dra ihop sig för flytt. 1 okober går ju flyttlasset. Huset är väl inte helt klart då så vi får bo i "stugan" så länge men snart så!!!

Ha en bra vecka! Kramar

lördag 6 september 2008

Lååångtråkigt....

Det regnar o regnar....gud va trist! Men ibland kan det vara rätt skönt oxå så man bara kan va inne o slappa. =) Börjar bli rätt trött på att gå hemma hela dagarna. Har inte så mycket att hitta på längre o då lilla E är full av energi kan det bli rätt påfrestande o gå hemma mellan lägenhetens fyra väggar. Byta blöja, laga mat, försöka E att sitta ner i stolen o få in lite mat i munnen däremellan, gå ut o gå för att försöka få honom att somna, gå in efter ett par timmar för att istället försöka under någon halvtimme att få honom somna i sängen, plocka upp nallen tusen gånger som han envisas med att slänga på golvet o sedan bli helt hysteriskt ledsen över att den ligger just på golvet, när han väl somnat plocka in alla tusen saker han dragit ut ur varenda skåp o låda som finns för att sedan gråtfärdigt se hur han direkt när han vaknar dra ut allt igen. Suck...!! Torka badrumsgolvet för sjunde gången den här veckan o som ändå efter 5 minuter är fullt i svarta katthår o damm, ställa bort kattlådan o ta fram kattlådan ett antal gånger efter att ha dragit E från den ett tretti-tal gånger och tvättat händerna på honom lika många gånger, även dragit honom från el-uttagen lika många gånger, försöka att låta arg för att ändå bara få ett leende tillbaka som om det var världens roligast sak i världen. Tur att någon är lättroad... Och så vidare.... Så är mina dagar just nu känns det som.

Tisdag tom torsdag kommer jag o en kompis tillbringa i London o det ska bli såååå Skönt att komma hemmifrån!!
Nu låter det ju som om mitt liv är jättehemskt nu men riktigt så är det ju inte. Jag har ju faktiskt världens gulligaste o bästa unge och världens bästa pojkvän som har väldigt bra tålamod... =) Och ett jättefint hus på gång som jag är så lycklig över. Det ska bli skönt att få mycket utrymme o att all inredning är ny o fräsch.......
......Vänta nu finns det hagar för barn att sätta dom i när man har ett nytt hus???

I

På bloggen "I Ninas huvud" finns nu en tävling. Kika in där, länk finns på min sida.

Ha en trevlig helg! Kramar Anna