onsdag 8 juli 2009

Smultron

Jordgubbar är sommar men smultron är nästan ännu mer sommar. Kanske för att det får tankarna på när man var liten o trädde smultron på strå.
Nu som vuxen orkar man inte riktigt ta sig för att plocka dom små bären.
Min mamma däremot kom med ett stort glas fullt av smultron idag. Mums!
Som ni ser har jag också fallit för stora träbokstäver och har inhandlat ett "och-tecken".


Kram Anna

5 kommentarer:

Alva sa...

V har smultron i trädgården och de är så söta och goda. Förra veckan när vi satt ute sent på kvällen så kom det en lite igelkott och käkade de mogna bären.... Endast de mogna! Lite roligt tyckte jag och kotten tyckte nog att det var gott. KRAM

Mia sa...

Vi mé har smultron i trädgården och Thea älskar att sitta på huk och plocka. Smultron är nog det godaste bäret tycker jag.

Grodmamman sa...

Här har jag satt smultron som kantväxt i en rabatt. Det är mest bara för att barnen ska kunna sitta där på huk och äta!:)
Fin träbokstav också, vill också ha! Synd att det är så mycket man vill ha bara!:)
Kram

faster atta sa...

Smultron, nu är det verkligen sommar!! Jag har oxå gått och sneglat efter & tecken, ditt är verkligen jättefint!

Karin sa...

Hej Anna!
Nu har jag kikat in på din blogg igen, det var läääänge sen sist... tror det var när ni höllpå att bygga ert fina hus :)

Har tittat på dina bilder och ni har så fint!! :) jag är ute efter en sån sänggavel som ni har... har ni fixat den själv eller har du förslag på vart den kan köpas?

Jag är katastrofdålig på att blogga själv och kommer säkert inte komma ihåg att jag frågat just i det här inlägget och hysteriskt leta runt istället så för att spara tid... så om du har tid ork och lust kan du maila mig på

jacobson.karin@hotamil.com

KRAM på dig Anna!
/Karin