torsdag 29 april 2010

Sovrumsmakeover

Helgen som gick tillbringade jag och en tjejkompis hos en annan kompis i Stockholm. Hela helgen var kanoon! Den började med ett besök i Globen för att se Bounce sista föreställnig. Jättebra verkligen!
Lördagen var vi lite på stan och det blev lunch i Kaknästornet. Kvällen tog vi på oss rocksulorna och drog till Golden hits. Hade verkligen jättekul!
På söndagen strosade vi runt på stan. Det blev dock dåligt med shopping den här gången.

Väl hemma kände jag att det var dags för lite uppfräschning i sovrummet. Kom faktiskt på tanken när jag satt på tåget till Stockholm. Är lite trött på det vita färglösa, även om det är rätt vilsamt att ha det just i sovrummet... Men du blev det rött som fick bli färgen. Ikea har fått in det helt underbara prickiga tyget som fick bli sänggavelns fodral. Väntar på att dom ska få hem det i svart med vita prickar också så jag kan sy gardiner till biorummet.
Ett nytt rött lakan inhandlades, även det från Ikea. Klumpig som jag är tog jag fel storlek (180) och märkte inte det förän jag tagit upp lakanet.... Men det får gå.
Och så ett par röda pelargoner.
Sen åkte jul-påslakanen på igen =)
Än så länge känns det bra med den röda färgen.

FÖRE

EFTER


Kram Anna

1 kommentar:

Grodmamman sa...

Så läckert! Jag har påslakan som är smalrandiga i rött och vitt och de använder jag året om. Tycker att det är fint med det röda till allt det vita.
Kram