tisdag 9 november 2010

Familjen "måla"....

Eftersom vi har ett nytt hus som är färdigt och därmed inte har en massa husprojekt får vi tydligen hitta på annat att syssla med, som att måla om möblerna. Den här gången fick köksbordet sig en vit nyans. Har pratat om det ett tag o nu blev det av. Det föll på R´s lott att måla den här gången. Stolarna målade han för ett tag sedan. Nu när det är gjort inser jag vad fult det var innan med det furufärgade....men det har funkat det med. Får se hur lång tid det tar innan vi måste måla om översidan. Med två små i familjen lär det väl inte ta så lång tid.

Var i Stockholm i helgen och då gjorde jag ett inköp på H&M home. Det är kuddfodralet i linne med en pippi på. Sött tyckte jag. Det randiga är från Bruka Design o var det jag köpte för presentkortet. Även betongkrukan på skåpet inhandlades för presentkortet.

Hoppas ni får en trevlig vecka! Kram Anna2 kommentarer:

Anonym sa...

Saknar ni "hus-projekt" finns det oändligt mycket hos oss att göra!! ;) Här målas det dörr-karmar i väntan på att hantverkarna ska komma. Hoppas allt är bra med er. Kram Karin,Emma och Erik.

Johanna sa...

Saknar dina blogg inlägg =) Kramis Johanna