lördag 8 januari 2011

Kanarieöarna!


Snön bara vräker ner och vår och sommar känns väldigt avlägset just nu fast kanske ändå inte....
Har precis bokat en resa till Kanarieöarna. Har rest mycket men faktiskt aldrig varit där förut. Har varit lite emot just Kanarieöarna då jag tyckt att det känns lite trist fast har tänkt om lite nu när man har barna. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg hela familjen och bara ha det skönt. Hoppas det blir någorlunda varmt så man kan ta sig något dopp. Både poolen och stranden ser ju heeelt ok ut! =)
Så redan den 9 februari bär det av till Playa de Amadores. Vi flyger från Karlstad flygplats vilket ska bli skönt att slippa åka så långt, man vet ju inte hur vädret är.
Jag längtar!
Trevlig helg! Kram

3 kommentarer:

Mia sa...

Vad fint det ser ut! Vi var på kanarieöarna i februari för många år sedan och det var varmt och skönt hela tiden. Hoppas det blir en bra resa.

MadebyMammaMia sa...

Hej!
God fortsättning och tack för det fina julkortet. Hoppas allt är bra med er. Vi måste ses snart, ni får komma och inspektera det nya huset:)
Trevligt med semester du:)

Anonym sa...

Hej Anna G,

Såg att du hade titta in på min blogg och frågat om Amadores.

Vi tyckte Amadores var jättebra. Lungt och en fin strand med mysiga resturanger. Vi bodde på ett hotell som heter Gloria Palace Amadores, http://www.gloriapalaceth.com/gp_amadores.php?i=e, ser ut att det kan vara samma på ditt foto. Det var ett riktigt bra hotell med aktiviteter för barnen och även för vuxna. Helt okey rum och mat.
Vi badade inte så mycket i havet men det hade gått om man inte är allt för kräsen med temperaturen.

I höstas åkte vi med Ving till ett Vingresort med Miniland och massa aktiviteter för barnen. Det var ännu lite bättre då det var skandinavisk personal där så barnen kunde prata med dem.

Men Amadores var ett riktigt bra resmål och kan varmt rekomenderas.

/Linda