lördag 16 juli 2011

En prinsessa!JUNI

110713 KL 14.14

3400 GR

50 CM


Så kom hon till oss, i onsdags, en dag efter beräknat födelsedatum. Det gick inte riktigt lika fort den här förlossningen som sist, vi hann vara där 1h innan hon blev utpressad med navelsträngen två varv runt halsen. Men allt gick bra och nu myser vi med henne o har fortfarande svårt att förstå att det var en liten tjej som gömt sig där inne.


Hon är naturlgtvis den sötaste lilla tjej vi sett någon gång, graviditeten var jobbigare, förlossningen blev lite kämpig på slutet o sen har hon hållt oss vaken på nätterna, men är det priset för att få en flicka så betalar vi det gärna flera gånger om.
Vi älskar dig så-Juni!


Kram

5 kommentarer:

Louise sa...

Grattis till prinsessan! Ja, tjejer är nog jobbigare... :) Det är nog priset man får ta. Men det är det värt. Ha det så mysigt nu som ni bara kan ha, med ömma bröst, dåligt med sömn... men ändå såååå mysigt med den första tiden med en ny familjemedlem! Kram

Grodmamman sa...

Grattis till prinsessan!:) Kul med en tjej!;)
Vi har en av varje och det kan jag säga att allt var jobbigare med dottern. Graviditeten, förlossningen var ungefär lika, men hon skrek mer och har ända från början krävt mer. Å andra sidan tycker jag att det är jätte kul att ha båda könen och skulle inte vilja byta för allt i världen!:)
Njut nu av er lilla prinsessa!:)
Kram

Mia sa...

Grattis till lilla tjejen! Partisk som jag är så är det väldigt mysigt att ha döttrar. Kram

Alva sa...

Grattis till lilla fina Juni! Hoppas vi kan få se henne snart! Kram

Johanna sa...

Åhh hon är så underbart söt, tack för att ja fick komma i dag o ja hoppas vi snart ses igen...
Massa grattis igen..
Kram från oss!!