tisdag 28 juni 2011

Jag tror vi flyttar ut...






Lite nyinköpta stolsdynor och en vaxduk till utemöblerna. Lite färg gör det lite roligare, för ett tag.



Oj oj oj, vilket sommarväder som kommit igen! Varmt o härligt! Om man inte hade haft den där stora magen bara, fast jag lider inte mer av värmen för det. R har semester den här veckan o tajmade verkligen in bra.

Vi har varit vid stranden och badat hela eftermiddagen, så skönt.

Måltiderna tar vi på soldäck. Kan det bli bättre?


Kram kram


fredag 17 juni 2011

Ändring igen....




Då var det dags för lite förändring i sovrummet igen... Borta är det randiga färggranna tyget på sänggaveln och det vita är tillbaka.

Fyndade sängkläder för halva priset på H&M home. Lite satinaktiga och därmed lite hotellkänsla. Köpte två små ryamattor på Ikea också så man har något mjukt att sätta ner fötterna på.

Det första jag gjorde när mattorna låg på plats var att snubbla på den ena när jag skulle gå o lägga mig o undrade vad det var som låg på golvet....


Orkiden i hörnan blommar för andra gången på raken. Precis när den tappat blommorna på ena stängeln kom det knopp i den andra. Fantastiskt! =)






Även köksfönstret fick sig en liten färgklick. Hittade det blommiga söta tyget för en billig peng så det fick bli en fusk-hissgardin.


Trevlig helg på er! Kram







torsdag 16 juni 2011

Nytt på tapeten

FÖRE:


EFTER:












Har länge funderat på att sätta upp lite tapet bakom tvn. Har inte riktigt vetat vad jag vill ha bara. Men helt plötsligt såg jag en bild på en tapet o kände att den var rätt. Trodde väl aldrig att jag skulle välja någon med blått i men nu sitter den där o det känns bra.

Det har även kommit upp tapet på väggen mot badrummet. Det syns inte så bra på bilderna för den är väldigt diskret och det var meningen. Den är iallafall beige med små vita prickar.

Fina pionerna har slagit ut också så en sådan bild fick oxå följa med.


Har idag varit på ett extra ultraljud då barnmorskan var osäker på att det var huvudet som låg neråt men det var det! Så det är skönt, nu är det bara att vänta, fast det är ju några veckor kvar.


Kram Anna















lördag 11 juni 2011

Vill ha!



Jag vill så gärna ha en sådan här gammal kryddhylla från Reda. Den skulle stå fint på min köksbänk och innehålla lite muffinsformar, baksaker mm.

Är med o budar på just den här på Tradera men varför måste folk buda över varandra när det är flera dagar kvar??? Bättre att buda precis på slutet, då kanske priset inte blir så högt. För det blir det ofta på den här typen av kryddhylla....


Kram

måndag 6 juni 2011

Projekt lekstuga!
















Då var lekstugan till barnen färdig! Min duktiga pappas projekt förstås....och det var noga att det skulle matcha vårt hus, till och med takpannorna är av samma sort.

E förkunnade dock här om dagen att han inte ville ha plasten som var på golvet. Kan det vara så att han har en mamma som är noga med inredning?

Idag inhandlade vi iallafall en matta så nu är stugan lekklar!

Ska sätta upp någon liten hylla också där alla köksprylar får plats.


Så nu alla E och N´s kompisar är ni välkomna till deras lilla krypin!


Kram Anna