söndag 1 januari 2012

2011Det bästa från 2011


Som så många andra så fint gör så skulle jag vilja summera 2011. Men eftersom jag knappt kommer ihåg vad som hände igår blir det ju ett himla projekt att försöka komma ihåg allt som hänt under ett helt år.....Kollar tillbaka lite i min blogg för att försöka få lite ledtrådar och undrar: Hände det ingenting??? Men det gorde det förstås...och det största var ju att vi fick en helt underbart fin liten dotter!


Så den första delen av året bestog ju faktiskt i att må lite halvrisigt av graviditeten och även att försöka komma igenom vargavintern. Vi tog en resa till Gran Canaria som verkligen var välbehövligt men som gjorde att man lurade sig själv att vintern snart var slut och gjorde ett magplask och det kändes som att vintern aldrig skulle ta slut! Det gjorde den ju dock och en fin vår och sommar kom. Njöt av sol o bad med min tjocka mage.


Och en fin sommardag kom hon, den där efterlängtade lilla bäbisen. Å vad lyckliga vi blev!


Kommande tiden var en tid i bäbisrus och allt vad det innebär. Sommaren gick och vi bara njöt och tog det lugnt. Hann med en trip ner till Halland om än lite senare på sommaren. Den resan kantades av lite oro för vår gamla katt som var dålig och vi trodde inte han skulle klara sig men han kom igen och är "still going strong".

Hösten blev fin o vi kunde fortsätta njuta. Firade födelsedagar och allt rullade på. Helt plötsligt var det december och som vanligt undrade man vart sommaren tog vägen.....


Nu är det helt plötsligt ett nytt år och allt börjar om. Vad ska det här året bjuda på? Vad kommer att hända? Massor av skoj hoppas jag! Det blir väl vad man gör det till! Kram och ett Gott nytt år på er!

Inga kommentarer: