söndag 11 januari 2009

Nytt gammalt skåp...

Vilket himla grått o trist väder det är idag! Det blir att mysa till det med lite ljus o nå´t gott fika kanske.

Kom för ett tag sedan på att mamma o pappa hade ett gamalt skåp stående i en bo hos sig.
Skåpet hade jag i mitt rum på den tiden jag bodde hemma.
Då vi inte har allt för många möbler i huset ville jag gärna ha det här så jag skickade ner pappa o R så dom fick bära hit det.
Det fick sin plats i vardagsrummet o blev bra tyckte jag.
Det finns så många fina bloggar som man kan läsa. Läser ju helst sådana om inredning då jag själv tycker det är kul. Det jag just nu känner vad jag skulle vilja se är verkligheten!!! Inte alla piffade bilder på hem som ser så perfekta ut...för så har väl ingen??
Själv tycker jag inte jag gör något annat än o städa o plocka hela tiden man är hemma. Och för vem?? Vet inte, för om ingen ska komma o hälsa på spelar det ju ingen roll om det är lite stökigt, men ändå torkar man köksbänken för hundraelfte gången o plockar upp den där leksaken som två sekunder senare ändå kommer att ligga där.
Kanske man skulle gå en kurs i hur man låter det vara som det är.

Nej! Fram med lite bilder i bloggarna som inte är så perfekta så man känner att det inte är så fint jämt hos andra heller. =)
Eller det kanske det är... =O

Ha en fortsatt bra söndag i detta tråkiga väder. Kram Anna

3 kommentarer:

Nina sa...

Fint skåp!

Och du Anna.. du lägger ju bara ut bilder på perfektion du med ju =) Vill du se verklighet så har jag en bild på Hugos rum från nyårsafton i min blogg *skratt*

Hoppas allt är bra med er!
Kram Nina

Mia sa...

Ja, varför håller man på och plockar hela tiden och torkar av diskbänken varje gång men kommit i närheten av den? Jag har en teori om att man har det med sig hemifrån mamma och att det inte går att hejda sig eftersom man då går och stör sig så mycket att det tar all energi iallafall. Om du lyckas lösa gåtan hur man slutar städa och fortfarande mår bra så får du gärna tipsa mig hur man gör!

Grodmamman sa...

Fint skåpet var!
Här är det inte alltid städat heller. Och sedan är det ju så att de flesta bloggerskor inte visar sina opiffade hörn!:) Jag hade en bild för någon vecka sedan från dotterns rum. Det ser ungefär likadant ut idag!:) Och då menar jag den opiffade bilden!
Kram