måndag 12 januari 2009

Status!Då har man snart gjort 3/4 av graviditeten. Det går så fort o jag fattar nog inte riktigt att om ca 2,5 månad är man tvåbarns-mamma med en liten färsk bäbis.
Då är det slut på sovandet om nätterna o det ska ammas ständigt...Men det är ju en så kort period o blir nästa bäbis lika snäll som E så är det ju inga problem.
Känns som det kommer bli en tjej den här gången men när jag ser magen så ser den ungefär likadan ut som förra gången. Vi får väl se.

Kram kram

4 kommentarer:

Louise sa...

Vilken fin klänning Anna! Vart har du köpt den, är det en mammaklänning? Frågor frågor. Visst känns det konstigt att få en bebis igen. Men roligt och spännande. Kram

Mia sa...

Du är snyggravid! Önskar att jag haft hälften så snygga kläder medan magen var kvar (och nu med för den delen). Ja snart har du två och hur mysigt det än är så är det ganska annorlunda ändå.

Nina sa...

Fin mage!
Det är inte långt kvar nu... spännande!
Tror bebis kommer den 4/4 ;)
Kram Nina

Grodmamman sa...

Här sa jag redan tidigt att nr 2 skulle bli en tjej och jag fick rätt!:) Allt var så annorlunda även om själva magen var ganska lik den vid sonens graviditet. Däremot mådde jag så mycket sämre andra gången, sov sämre och hon var bökigare på något sätt. Det roliga var att hon nog förberedde mig för vad som komma skulle!:) Vi brukar säga att hon har trotsat i hela sitt liv!:)
Ska bli kul att se om du får rätt!
Kram