torsdag 12 mars 2009

Vecka 38!


Ja då har man gjort sin sista arbetsdag på ett tag. Jobbade sista dagen i lördags och avslutade med ett mega-pass från 10-22.30 men vad gör väl det när man ska va ledig så länge nu.
Är dock inte så sugen på att gå hemma, hade gärna jobbat ett tag till men kroppen behöver vila. Det blir ju inte samma som med första barnet då man kunde vila så fort man var ledig....
Har nu gått in i vecka 38 och det börjar närma sig. Har börjat fixa lite saker till bäbisen och i helgen ska vi hämta den nya vagnen.

Har varit lite blog-torka här på sistone. Har inte haft varken tid eller lust o ingen kamera att ta bilder med. Men nu blir det nog ändring när man är hemma hela dagarna.

2 kommentarer:

Mia sa...

Tack för senast! Magen ser större ut bara på en vecka och det syns verkligen att det snart är dags. Förstår din vånda att vilja jobba men samtidigt vara tröttare den här gången. Själv har jag ju haft våndan som blir i andra änden när man ska tillbaka till jobbet. Men nu blir det 1 juni efter mycket om och men och fram och tillbaka (har blivit mer obeslutsam de sista åren).

Nina sa...

Oj oj oj... nu närmar det sig med stormsteg =) Ska bli spännande att se vad det blir för filur som kommer ut denna gången *hihi*
Hoppas allt är bra med er allihopa!
Kramar Nina