måndag 16 mars 2009

Villervalla

Det börjar närma sig sakta men säkert o magen är stooor. Har nu varit ledig en vecka o börjar redan bli rastlös...
Kan ju meddela att slemproppen gick igår, tror jag, men än kan det ju dröja.Gillar verkligen klädmärket Villervalla. Stilrena kläder med fina färger och till helt ok priser.
Inhandlade lite vårnytt till E härom dagen. Det blev en tröja, ett par jeans och ett par likadana jeans fast i tre kvarts-modell.
Han var väldigt stolt i dom nya kläderna o det är verkligen kul att se att han tycker så.


Kram Anna

6 kommentarer:

Nina sa...

Jättesnygga kläder! Han är ju en naturlig mannekäng ser det ut som =)
Var är jeansen ifrån, dom var ju så coola...
Kram Nina

Grodmamman sa...

Tycker också att det märket har jätte fina kläder!:) Oturligt nog finns de inte i mina barns storlekar, men turligt nog har jag en brorsdotter som är 1,5 år så jag köper till henne!:)
Gick du över förra gången eller fick du tidigare? Lycka till om det nu är på gång!:)
Kram

Mia sa...

Visst är det kul när de små börjar bry sig om vad de har för kläder? Med tiden kommer han säkert att bli mycket bestämd vad han vill ha eller inte vill ha på sig. Kläderna är jättesnygga! Jag gillar villervalla för deras fina färgkombinationer.

Grodmamman sa...

Hur går det med dig? Har det blivit någon bebis än?
Tänker på dig!
Kram

Alva sa...

Ojoj, nu har du bara 9 dagar kvar..... Hoppas du mår bra fortfarande och att det snart är dags för den lille att komma. KRAM

Alva sa...

Hittade en sida som det är en mamma som bor här runt hörnet som har och då kom jag och tänka på dig som är så duktig att sy så jag länkar det kanske är inspiration, kom bara att tänka på dig när jag kollade den. http://www.elviswear.se/
Hoppas allt är bra med dig! KRAM