tisdag 9 juni 2009

Film-/gästrum

Då var vi hemma igen efter Göteborg och besök hos R´s föräldrar.
Besöket i Göteborg gick bra och nu är katetern borta o E får springa som han vill igen. Oerhört skönt både för honom och oss....
Nere i Halland hann vi med att träffa alla som vi ville o nu blir det ju inte så långt till nästa gång vi ska ner.
På vägen hem stannade vi till i Göteborg igen och hälsade på en kompis till mig.

När vi var i Göteborg första vändan för E´s operation så var det tydligen väldigt regnigt en dag här hemma. Då hade pappa passat på att sätta upp den prickiga tapeten. Jättefin men man blir lite snurrig om man tittar för länge. =)
Så nu är det rätt klart i det kombinerade film-/gästrummet. Mysigt!

Något mer som är klart är vår fina inglasade altan! Så idag har vi varit o inhandlat diverse möbler så nu är det inredning som gäller.
R håller på för fullt o sätter ihop möbler. Jag har fått gå runt med N som inte har gjort nr 2 på 14 dagar o har väldigt magknip, stackarn. Men nu tror jag i skrivande stund att det har hänt något i blöjan. Äntligen...!

Kram Anna

4 kommentarer:

Marielle sa...

Tänk att man kan bli så lycklig av att byta en b-blöja.. Kram Marielle

Mia sa...

Tapeten är skitsnygg men man blri lite snurrig faktiskt.

Grodmamman sa...

Här hade sonen problem med magen när han var nyfödd p g a att han åt järn. Då var vi också lyckliga när vi väl fick byta en b-blöja!:)
Skönt att det gått bra med storebror också.
Häftig tapet!
Kram

Nina sa...

Skönt att E får springa runt igen! Tapeten är läcker men kanske inte så kul om man är lite på lyset *ler* Jag och H kanske kommer till öa i helgen, hör av mig isåfall =)
Kramar Nina