lördag 25 september 2010

StockholmEn liten kärlekspuss?I veckan spenderade lilla E och jag några dagar i Stockholm hos L, en av mina bästa kompisar.
Vi hade sälskap av L´s syster och henner dotter.

Vi hade jättemysigt! Första dagen jobbade L och M var i skolan så jag tog med mig barnen till Aquaria. Det tyckte dom var jättekul att se på alla fiskar och hajar. Vi hade turen att komma mitt i matningen och fick höra lite info om fiskarna. Stötte även på en kändis... och då syftar jag inte på Pippi... Hon är med på ena bilden, ser ni vem det är?

Andra dagen var det jättehärligt väder. Vi begav oss till Junibacken. Där blev det Pippi-show, vilket E tyckte var lite läskigt...., lek hos Mulle Meck o co, sagotåg och lunch. verkligen mysigt!

Innan vi åkte hem inhandlades blommor på Hötorget förstås-ett måste. Sen att man varje gång undrar varför man utsätter sig för att släpa på i detta fallet-gladiolius, stora som jag vet inte vad, har man nu glömt när dom står så fint här på olika ställen i huset. 10 st för 60 kr är ju otroligt billigt!


Kram Anna6 kommentarer:

Louise sa...

Jag gissar på Emma Wiklund... Rätt?

Mia sa...

Jag ser inte ett dugg så jag måste få veta vem det var!!

Anonym sa...

Du har ju gjort den bilden så liten så det går inte att se nåt alls ;-)

Louise sa...

Nu får du berätta!!! Är ju jättenyfiken!!!

Anna sa...

Ja just det ja...har glömt....jodå Louise 10 poäng till dig, det är Emma =)
Det brukar ju gå att klicka på bilden så den blir större men just den här går visst inte...vet inte varför =)

Louise sa...

Tjoho! Lite kul faktiskt att det var hon. När vi var i Göteborg för 4 år sedan så var hon och hennes barn på Universeum! Coolt, hon verkar gilla djur :)