tisdag 25 mars 2008

Slut på helgen!

Då var det ny vecka då igen. Det har ju ingen betydelse för mig igentligen eftersom jag är mammaledig...men ändå. På nå´t sätt är helgerna alltid roligare ändå fast alla dagar ser lika ut. Skillnaden på helgen är ju att R är hemma förstås.

Påsken har varit lung och skön. Jobbade lite extra på påskaftonen. Det var bara 4h så det var kul. Sen var vi hos mina föräldrar och käkade påskmat. Annars hände det inte så mycket mer. R har slitit med att jobba med huset. Dom har isolerat grunden så frigoliten har flygit. =) Så det går framåt. I natt har det ju dock återigen kommit ett nytt lager snö... Trist!

Limpan har hört talas om att vi ska flytta till hus oxå, så han väntar med spänning... =)
I dag ska lilla E o jag bege oss till öppna förskolan för första gången. Vi brukar ju fika på tisdagar med föräldragruppen, men då muséecafét, där vi brukar fika, nu är stängt ett tag så bestämde vi att träffas på ÖF istället. Många av barnen sitter ju själva nu och en del till och med kryper så det kan ju vara kul.
Lilla E är på god väg att sitta själv och det ska bli skönt när det funkar. Både för honom och mig...!Kramelikram!

4 kommentarer:

Sara sa...

Vilken fin blogg du har! Massor av fina bilder! kram

Anna sa...

Tack så mycket Sara! Det var snälla ord. =) Kram

Nina sa...

Ingen tapetsering ännu, vi får väl se när "vår" målare pallrar sig hit... Har bjudit ut honom m fam. på lite käk på lördag kväll, får se om dom kan... så får vi bearbeta honom lite då så det blir lite fart =) Vore ju kul om det var klart när ni kommer... Annars får ni ju se i sommar när ni kommer och hälsar på ;) *kram kram*

Nina sa...

Jaha, nu var det helg igen då =) *kram*