torsdag 13 mars 2008

Småkryp!

Jag har fått småkryp i lägenheten....Ja inte bokstavligt talat då utan i form av två små lamadjur och två små åsnor. =)
Hittade dom i skåpet när jag fösökte röja lite bland alla saker man har. Dom små djuren inhandlade jag när jag var i Sydamerika.


Här i Karlstad är det riktigt mulet o trist idag. Får se vad vi ska hitta på, lilla E o jag, kanske blir det bara en mysdag.
Hoppas ni har bättre väder hos er.

Kram kram

3 kommentarer:

Vägen till Drömhuset sa...

hej anna! vilka fina smådjur!! de piggar ju upp vilken grå och mulen dag som helst.. kul att ha minnen från en resa också :)

Jag blir så glad när du tycker vi har det fint.. köket är renoverat 2004 och detsamma gäller toaletten.. skönt att slippa ta ta i det, det ser faktiskt precis ut som jag vill ha det!

fågelboet kostade nog bara 50 kr, tycker det symboliserar våren hemma hos mig.. tycker inte så mycket om påskdekorationer, men kunde sträcka mig till boet. :)

Hjärtat från Linda kom i posten, blev jätteglad och visste precis vart jag skulle ha det... kul att få något man direkt tycker om :)hör med henne om hon kan göra ett åt dig med, hon gör saker på beställning :)

Stolarna finns nu i vitt och i trä på IKEA, synd att de slutat med den gråvita som vi har.. får väl komplettera med en vit om någon av stolarna går sönder..

hoppas ni får en trevlig helg!

stor kram sara

Vita tankar sa...

Hej!

Vad konstigt att du får mail om att inte kommentarena kommer fram, för de gör de ju och jag blir så glad varje gång ;-D!

Ha en riktigt go fredag!

Kram!

Nina sa...

Vilka söta småkryp! :) Kram